Mic dejun
1. Amestecă o ceaşcă fulgi de ovăz cu opt nuci, 8 fructe de pădure şi o cantitate suficientă de apă. Poţi adăuga scorţisoară pentru mai mult gust.
2. O omletă din patru albuşuri de ou, 2 ciuperci champignon, o ceapă verde şi 50 grame carne e pui sau curcan tăiată cubuleţe.
Prânz
1. 100 grame carne de pui la cuptor condimentată după gust şi un bol de salată.
2. Shaorma învelită într-o frunză de salată: 100 grame carne de curcan tăiată cubuleţe, ceapă, felii de roşie şi castravete, o lingură ulei de măsline. Se amestecă bine toate ingredientele într-un bol, apoi se aşază pe frunza de salată care se rulează.
Cină
1. 100 grame carne curcan şi o ceaşcă legume tăiate cubuleţe şi fierte. Se poate adăuga pentru mai mult gust un sos din iaurt cu sare, usturoi sau ceapă, etc.
2. 100-150 grame peşte fiert în apă cu usturoi, felii de lămâie şi condimente plus legume fierte: mazăre, dovlecel, morcovi, etc.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu